O vizită pastorală în Protopopiatul Căușeni

SAM_7299SAM_7301

La data de 18 noiembrie, a fost în vizită pastorală Înalt Preasfințitul Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor în Protopopiatul Căușeni unde a vizitat Sfânta Biserică care este în construcție din orașul Căușeni, sectorul micro cu hramul,, Nașterea Cinstitului Slăvitului Prooroc și ÎnainteMergătorul și Botezătorul Ioan’’ Protoiereu mitrofor Ioan Pancu.

Înalt Preasfințitul a fost primit cu mare bucurie de către Preotul Paroh la care l-a informat despre mersul lucrăriilor de construcție a Sf.Biserici efectuate vara-toamna a acestui an.

Înalt Preasfințitul Petru s-a bucurat nespus de muncă rodnică a Părintelui Ioan unde a apreciat şi de această dată ostenelile duhovniceşti ale părintelui Ioan Pancu, protopop de Căuşeni „care a reuşi să organizeze o comunitate de creştini la Căuşeni”.„ Începutul mereu este greu, însă cu ajutorul lui Dumnezeu și a Maicii Domnului, dar și a creștinilor se poate de făcut multe. Încercările prin care ați trecut nu au fost deloc ușoare, însă Dumnezeu a auzit rugăciunile dumneavoastră și a scos în cale oameni buni care pas cu pas vă ajută la înălțarea Sfintei Bisericii.

Părintele Ioan a mulţumit Întâistătătorului Mitropoliei Basarabiei pentru vizita pastorală, şi a dus mulţumire pentru susținerea și sprijinul Înalt Preasfințitului pentru Biserica în construcție.

După vizita și dialogul cu Protopopul de Căușeni, Părintele Ioan a oferit Preasfințitului o agapă frățească.

Înainte de a pleca spre Chişinău, Mitropolitul Pentru a vizita şantierul viitoarei biserici din Căuşeni, sectorul Valul lui Trăian unde părintele Ioan a vorbit Preasfinţiei Sale despre mersul lucrărilor de construcţie, și despre ziua când se va sfinți Paraclisul.

SAM_7327

SAM_7330

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: